André en Chantal zijn de oprichters van Wendewiel. Al jaren begeleiden zij samen de zweethutceremonie.
De passie die ze voor elkaar voelen en eenheid die ze vormen, komt ook samen in Wendewiel.

André

André is een no-nonsense man. Het werken met de elementen past bij wie hij is; puur. Toen de zweethutceremonie op zijn pad kwam was hij dan ook gelijk geraakt. Het was in een periode dat André besloot dat het tijd was om het zoeken binnen opleidingen en relaties te staken en zichzelf terug te vinden. De opleiding tot holistisch coach en de zweethutceremonie hielpen hem op weg, om te zien wie hij is en waar zijn verlangens en behoeftes lagen.
In zijn leven is hij geconfronteerd met zijn eigen schaduwkanten. Hij weet hoe het is om deze onder ogen te komen en ze te transformeren door ze er te laten zijn. Met veel compassie kan hij anderen daarin ondersteunen.
André heeft veel ervaring in het coachen van uiteenlopende doelgroepen. Vol passie zet hij nu ook zijn ervaring in binnen Wendewiel.

 

André

“André weet waar hij het over heeft en dat voel je! In zijn rust lijkt zijn kracht te liggen, welke hij prachtig aanvult met zijn humor. Met zijn duidelijkheid, helderheid en aanwezig zijn, schept hij veel vertrouwen.
Er zit een leider in hem en daarnaast kan hij anderen ook ondersteunen en in het licht zetten.
André is straight en down to earth!”
Mona van Weerdenberg, Massage-, en Tantra Therapeute, ‘HelemaalMona‘.

Chantal

Chantal is van jongs af aan geboeid door de dieptes van de ziel en de vele lagen van de persoonlijkheid. Vol enthousiasme dook zij in de opleiding tot Holistisch coach/therapeut en daarna tot Hawaïaans Lomi Lomi masseuse. Die opleidingen daagden haar uit tot zelfonderzoek en zo ontdekte zij haar pijnpunten maar ook haar talenten. Het was een boeiende weg waarin zij naar binnen bewoog om vervolgens van daaruit opnieuw de wereld tegemoet te treden. De overgave waarmee zij deze weg bewandeld, zorgde voor een vervulling waarin zij de wens had om ook een ander te mogen ondersteunen. Dit is zij dan ook gaan doen! Vanaf 2007 is zij aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer.

 

Chantal“Chantal is voor mij een toonbeeld van hedendaags vrouwelijk leiderschap. Als begeleidster van rituelen combineert zij haar scherpte met haar intuïtie en weet zij zich zowel verbonden met zichzelf, als met de groep en het grotere geheel. Bijzonder”!
Mariëtte Sinninghe Damsté, Body-energyworker , ‘De Lotus en de Diamant’.