Het afgelopen zomerseizoen hebben we weer verschillende ceremonies mogen begeleiden. (Op onze facebookpagina kun je daar een glimp van opvangen. ) Soms met een open groep, waarin onbekenden samen kwamen. Altijd weer boeiend hoe een groep dan samen komt, welke energie zich vormt gedurende de dag, waar de gemeenschappelijke factor is en om samen te ontdekken wat elkaar verbindt. Soms ook voor besloten groepen, waarin een bestaande groep voor een verdiepende reis koos. Elke groep weer uniek, eigen raakvlakken, eigen dieptes…

We zijn geraakt en dankbaar voor de groei en verbinding die we hebben ervaren. En dankbaar voor de prachtige plek van John waarop we dit alles mogen beleven.

Inmiddels is het herfstseizoen begonnen…de fase van loslaten en filteren. Prachtig seizoen voor een zweethutceremonie!
In oktober hebben we een Family event staan, in november een mannenzweethut en een weekend waarin we de zweethutceremonie verzorgen en er de volgende dag een San Pedro Medicijnreis zal plaats vinden. En in december zal er een gemengde zweethutceremonie plaats vinden. Onze facebookpagina is meestal het meest up to date, dus als je graag op de hoogte wilt blijven, volg ons dan daar!

We zien ernaar uit jullie te ontmoeten.

 

Aho!