♡ Wachuma ♡ Sweatlodge ♡ Rapé ♡

Een weekend waarin we ons laten omarmen door de donkerte van de zweethut, ons laten schonen door de Rapé én onze harten oplichten met het krachtige Wachuma medicijn♡
De nachten brengen we door in een prachtige verwarmde Tipi, zodat we het hele weekend in vol contact staan met de Natuur.

◇Programma◇

Vrijdag 24 november
17:00 Welkom
18:00 Zweethutceremonie

Na zweethutceremonie zullen we met elkaar een lichte maaltijd delen en de nacht door brengen in de verwarmde Tipi.

Zaterdag 25 november

– Ochtendmeditatie
– Opruimen van de Zweethut spullen
– Rape ceremonie
– Wachuma ceremonie
– Maaltijd
– Overnachting Tipi

Zondag 26 november

– Ochtendmeditatie
– Ontbijt
– Deelronde
– Opruimen
– Afsluiten (rond 12.00/13.00)

◇Wachuma◇

Wachuma is een plant teacher die ons helpt te helen, te groeien en te leren ontwaken. Hij brengt hogere staten van bewustzijn en laat zien dat er geen scheiding is tussen jou, mij, de aarde en de hemel. Wachuma leert je om een gebalanceerd en Harmonieus leven te lijden en wat compassie is. Hij toont het pad naar onvoorwaardelijke liefde en respect voor al het leven overal. Ieders ervaring zal uniek zijn, omdat ieder individu uniek is. Maar een ding is zeker, het moment dat je Wachuma ontmoet hebt zul je nooit meer vergeten! Het zal een dag worden gevuld met liefde en licht en zal jouw levensloop op een zeer aangename wijze voorgoed kunnen veranderen.

◇ Rapé◇

Rapé is een heilig Medicijn, samengesteld door stammen uit Zuid-Amerika. Het proces van samen stellen neemt dagen in beslag Waarbij op ceremoniële wijze verschillende planten, bladeren, bomen en zaden vanuit het Amazone Regenwoud bij elkaar worden gebracht.
Rapé wordt ingezet om een diepe connectie te maken met Spirits, dieren en Moeder Natuur. Het helpt je om in lijn te zijn met je essentie, eventuele ‘ruis’ los te laten en te reinigen. Rapé brengt helderheid en gronding en brengt je op diepe wijze in verbinding met je adem.

◇Zweethutceremonie◇

De zweethutceremonie is een oude ceremonie, voortkomend uit vele tradities. Reiniging op alle vlakken van je Zijn staat centraal. In de ceremonie verbind je je met alle elementen en ervaar je hoe het met de elementen binnen jezelf is. Ondersteund door de Spirits zullen we bidden, danken, huilen, lachen, vieren, zingen, zweten en bovenal ruimte maken! Ruimte voor wie we Zijn, om zo onszelf en de wereld te verrijken!

◇Tobacco◇

Gedurende het hele weekend is er ondersteuning van de Spirit Tobacco, voor aarding, uitlijning en om alle inzichten te belichamen. Je echt tot in je wezen eigen te maken en je leven nog geaarder vorm te geven.

◇Begeleiding◇

Begeleiding Zweethutceremonie:
André en Chantal

Begeleiding Rapéceremonie en Tobacco:
John

Begeleiding Wachuma ceremonie:
Yvonne
Spaceholders: André en John

◇Yvonne◇

Yvonne heeft zich de afgelopen 20 jaar in het bijzonder ontwikkeld in de etnobotanicals en de entheogenen. Met heel veel liefde en toewijding werkt zij met deze ‘heilige’ meester-planten.
Yvonne begeleid haar ceremonies op een verfijnde en heldere wijze. De combinatie van haar kracht, nederigheid en magische glimlach maakt het bijzonder fijn om door haar begeleid te worden.

◇John◇

We verblijven op de prachtige plek van John. De schoonheid van de plek weerspiegelt zijn innerlijke wereld. Vol, aanwezig, dienstbaar en wetend.
John reist al jaren met verschillende Plantmedicijnen en is in het bijzonder geraakt door de Rapé en Tobacco. Zijn wijze van begeleiden is dienend, liefdevol en invoelend.

◇André◇

Het werken met de elementen past bij wie hij is. Puur en no-nonsense! En dat heeft een ontspannen en aardende uitwerking.
De zweethutceremonie begeleid hij al tien jaar en steeds opnieuw is hij geraakt door de verbindende, helende kracht van deze ceremonie. André begeleidt vol compassie, met humor en altijd met een praktische insteek.

◇Chantal◇

Samen met André begeleidt zij al 10 jaar de zweethutceremonie. Chantal heeft een verdiepende, vrouwelijke kracht. Ze nodigt uit om jezelf in waarheid te verbinden met de essentie. Zacht golvend tussen kalmte en enthousiasme is zij een begeleider die prikkelt om jezelf in alle volheid te omarmen.

🙏Daarbij worden we dit weekend muzikaal ondersteund door Gera, die ons meevoert met de klanken van haar harp en fluit!🙏

◇Groepsgrootte◇

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan.

◇Kosten◇

310 euro p.p.
Bij een aanbetaling van 50 euro is je plek gereserveerd.

◇Aanmelden◇

Aanmelden kan per mail of telefonisch, bij John.
Mailadres: gatekeepers@tiscali.nl
Telefoon: 06-53222195

Na aanmelding ontvang je ook alle uitgebreide informatie voor dit weekend.

◇Vragen?◇

Neem gerust contact met ons op!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

We zien er naar uit!

Hartegroet,

John, Yvonne, André en Chantal